Om GarnKnøs

 

GarnKnøs er beliggende på Østerbrogade i Hedensted, som ligger mellem Vejle og Horsens. Herfra driver vi den fysiske butik samt denne webshop, hvor der er rig mulighed for at købe lækkert garn og tilbehør.

Hos GarnKnøs er der mulighed for at slippe tankerne og kreativiteten løs, så du kan finde inspiration til dit næste strikkeprojekt. Vi står klar til at vejlede med gode råd og idéer - hvad enten det er fysisk i butikken, eller om du ønsker at tage en snak over telefonen eller et skriv i chatten. 

Tanken bag GarnKnøs er at skabe et lækkert univers for strikkeentusiaster, som ønsker at forkæle sig selv med lækkert garn. Dertil ønsker vi at skabe et fællesskab ved strikkecaféer og workshops, hvor vi kan udveksle erfaringer og idéer samtidig med, at vi kan møde andre strikkeinteresserede.

Vi byder jer varmt velkommen til vores webshop og i vores butik, hvor der er kilovis af garn i lækre farver samt tilbehør, så du kan komme godt i gang med dit næste strikkeprojekt - hvad enten du er nybegynder eller passioneret strikker.